ULASAN NEGERI SEMBILAN VS JDT

ULASAN NEGERI SEMBILAN VS JDT


NEGERI SEMBILAN VS JDT merupakan perlawanan ketujuh bagi pasukan Negeri Sembilan FC (NSFC) dalam Liga Super Malaysia 2022.


Perlawanan yang berlangsung di Stadium Tuanku Abdul Rahman (STAR), Paroi ini berakhir dengan Johor Darul Takzim FC (JDT) menewaskan Negeri Sembilan FC (NSFC), 1-0.


Antara carian kata kunci popular yang mungkin berkaitan dengan video "ULASAN NEGERI SEMBILAN VS JDT" ini termasuklah negeri sembilan vs jdt, negeri sembilan vs jdt live, negeri sembilan vs jdt 2022, negeri sembilan vs jdt unifi, negeri sembilan vs jdt highlight, negeri sembilan vs jdt 2022 live, negeri sembilan vs jdt live streaming, negeri sembilan vs jdt gaduh, negeri sembilan vs jdt live unifi, negeri sembilan vs jdt live tv, nsfc vs jdt, nsfc vs jdt live, nsfc vs jdt 2022, nsfc vs jdt live streaming, nsfc vs jdt unifi, nsfc vs jdt highlight, negeri sembilan, negeri sembilan fc, negeri sembilan jdt dan negeri sembilan vs johor.


Baju kami TIDAK DITAJA oleh UMBRO:

https://shope.ee/AUFBeMpMq8


Negeri Sembilan FC (NSFC) gigih mempertahankan serangan lawan sehingga ke minit terakhir perlawanan.


Walaupun banyak percubaan menarik dan merbahaya oleh pasukan JDT, namun Negeri Sembilan FC (NSFC) tetap bertahan dan berjaya mematahkan kesemua serangan tersebut.


Baju kami TIDAK DITAJA oleh UMBRO:

https://shope.ee/AUFBeMpMq8


Perlawanan antara Negeri Sembilan FC (NSFC) vs JDT ini agak unik kerana banyak kad yang dilayangkan oleh ketua pengadil perlawanan.


Ini menyebabkan masa perlawanan turut dilanjutkan sehingga 100 minit bagi mengimbangi masa yang terbazir.


Baju kami TIDAK DITAJA oleh UMBRO:

https://shope.ee/AUFBeMpMq8


Tanpa disangka, walaupun #NegeriSembilanFC telah berusaha dengan bersungguh-sungguh untuk mempertahankan gawang gol mereka, tetapi sayangnya, JDT berjaya juga membolosi gawang gol pasukan lawannya itu.


Hampa. Kecewa. Itulah yang dirasai oleh seluruh pasukan Negeri Sembilan FC (NSFC) serta ribuan penyokongnya di stadium mahupun yang menonton perlawanan tersebut dari rumah.


Tidak mengapalah. Sudah takdir Negeri Sembilan FC begitu. Mungkin ada rezeki pada perlawanan seterusnya pula.


Insya-Allah.


Baju kami TIDAK DITAJA oleh UMBRO:

https://shope.ee/AUFBeMpMq8